Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kandidáti na zapsání do Černé listiny - důvody a návrhy pište prosím do komentářů

---------------------------

Adéla Halíčková alias ADA - Cavalleri del Dragon   Palackého 963, Polná

 mail: cavallerideldragon(z)seznam.cz 

PROČ JE TADY

 

---------------------------

Petra Zavadilová - Whisper   Polná - Záborná

mail: whisper.poty(z)seznam.cz 

PROČ JE TADY

-----------------------

Milada Vaněčková ml.  - Mickey Mouse  Úpice

 mail: mili.2005(z)volny.cz 

---------------------------

 

Miroslav Kuna, Suchonova 3382/17, Poprad 058 01 

ICQ : 408-143-724 

 mail: turcek(z)azet.sk  

PROČ JE TADY

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

no dovol

(Lucka, 2. 2. 2008 13:49)

ty mikasi potkani a mysi jsou rozhodne chytrejsi nez ty deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ste banda kretenu

(mikas, 28. 3. 2007 8:23)

xDDD ste kreteni tady resite naky zasrany blbi mysi ste vazne divni xDDDD ste kokoti bezte se kvuli nake skurvene kryse soudit !!!

Lucifer - podle IP

(Petra z Whisper, 8. 3. 2007 13:33)

Hele, než začnete obviňavat mě podle IP adresy, tak si nejdřív zjisťěte něco o dvouch netových sítích v Záborné, protože na té 2. síti jak jsem já je 5 počítačů se stejnou IP adresou, takže jsem to já nepsala!!! Já nemůžu za to, že všichni moji kamarádi mají stejnou IP adresu, jsem na týhle síti protože jí má kamarád a máme připojení zdarma!!! Proto se nastavovali všechny stejně ručně... Takže byste mli honem rychle odvolat to co jste zde napsali!!!!!!!!

Myšky

(myska.r, 16. 2. 2007 22:32)

Dobrý den vespolek.Vyděsila mě ta Vaše zpráva o černé listině a chovatelské stanici Whisper.Chtěla jsem potkaní mimi a jela jsem se tam osobně podívat.Myšičky mám dvě,potkánci jsou zdraví,milí, vymazlení a co se týče chovu ostatních myšek, nevím co Vám vadí.Potkánci jsou chovaní ve skvělých podmínkách.

to lucifer/petra

(verunca, 5. 2. 2007 11:21)

lucifer: ad Aneri já počítám stejně jako ona, sedm. a jestli některé odchovávala adéla nebo ne, to je váš problém a mě nemusí zajímat, protože tvoje stanice měla oficiálně sedm vrhů. Ať mě klidně Petra (tedy ty, podle IP adresy, ale jestli ti vyhovuje lépe, když se o tobě mluví jako o třetí osobě...) k soudu dá, shodou okolností se tím možná budu živit, tak se ráda procvičím, protože vím, že s tímhle by neměla tu nejmenší šanci...a soudní výlohy nejsou nejmenší:). A do třetice: když na Petru Irena žárlí, tak proč jí dala avízo, že jí někdo ukradl mail? Mohla z toho ještě nějakou dobu těžit, než by si toho Petra všimla, ne?

Milý Lucifeříku

(Aneri, 2. 2. 2007 16:29)

A, B, C, D, E, F, G = 7 :-)

whisper

(LuciferGin@seznam.cz, 31. 1. 2007 22:09)

Verunca: asi neumíš počítat, Whisper měla 6 vrhů a ne 7. Ty na ní podáváš stížnost i když jsi u ní vůbec nebyla? Prý ani nejsi členka klubu, takže myslím, že ti do toho nic není. Máš poněkud divné způsoby a to co se zde děje mi přijde jako píchání do 15 leté holky která se zřejmě neumí moc dobře bránit, to ti jde dovolovat si na mladší, že? Kdyby se to co zde děláte točilo kolem mě, tak to bezváhání dávám k soudu.
Myslím že Petra nemůže za to že nepoznala že je její samice březí, já to kolikrát u myší taky nepoznám.
A kde máte ten přímý důkaz o té příbuzenské plemenitbě? Až si v hlavě pořádně vyřešíte co zde děláte (pomlouváte), tak se taky zamyslete nad Irenou, protože se mi zdá, že na Whisper žárlí protože jí přebírá zájemce o potkany!!! A prý je Irena co se týče potkanů pěkně falešná, ale přeberte si to jak chcete.

whisper

(Leli, 27. 1. 2007 22:05)

souhlasím že její jednání je přinejmenším podivné. dnes jsem narazila na nový web od WHISPER a tam je napsáno:
http://www.whisperaci.wz.cz


"DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

CHTĚLA BYCH ABY VŠICHNI, KDO PSALY NA MAIL
petinkaz@seznam.cz a nebo na whisper.poty@seznam.cz
BYLY MAXIMÁLNĚ POZORNÍ!!!

Na oba tyto maily se nabourala neznámá osoba, která pravděpodobně píše všem, které jsem měla v adresáři nebo od koho jsem zde měla mail.
Proto všechny prosím, pokud se Vám toto stane, ihned mi napište na nový mail, u kterého je menší pravděpodobnost nabourání.

Pokud jste si na tomto mailu zamlouvaly potkánka, rezervace samozřejmě platí, ovšem na novém mailu.

Internetová adresa www.whisper-poty.wbs.cz byla také zničena, nebo je možné, že se zde zobrazí něco nesmyslného.

NOVÁ internetová adresa Whisper je www.whisperaci.cz

Vše toto zřejmě způsobila Adéla Halíčková (chs Cavalleri del Dragon), Barbora Šrámková a Radka Jouklová, kvůli pomstě.

Na upozornění tohoto zlého činu moc děkuji Ireně Hodačové z ch.s Z Jihlavských vrchů." viz její web, ale názor si udělejte sami

Cavalleri del Dragon

(Irena, 21. 1. 2007 18:34)

Pokusím se vysvětlit, proč má Adéla Halíčková být v černé listině. Stejně jako slečna Zavadilová není ani tato slečna zodpovědná chovatelka. O všem vypovídají inzeráty na prodej 40 potkaních mláďat. Údajně chová kolem 80 potkanů kdesi ve stodole. Mláďata, která se "nepovedou" (mají obyčejnou černou barvu) prodává do zverimexu, což sama přiznala.... co dodat.

whisper

(verunca, 16. 1. 2007 23:48)

bylo by asi vhodné vysvětlit proč má slečna zavadilová čestné místečko zrovna tady. pokusím se to trošinku osvětlit. ve zkratce: petra zavadilová, majitelka chs whisper není zodpovědná chovatelka. kříží zvířata tak aby jí vyšli hezké barvičky a nedbá u toho už na taková základní pravidla jako je příbuznost nebo stáří zvířete. má příliš mnoho vrhů, více než je schopna udat. pouští samce na procházku se samicemu a potom se diví, že se "spustí". nepozná březí samičku, která čeká 14 mladých a to u svého sedmého vrhu. nabízí k darování svá starší zvířata z důvodu rušení chovu, přitom si však nechává mláďata (ta která se jí do chovu hodí, zatímco staříci ne) a rezervuje si mladé i v jiných chs. existují další tvrzení o tom, že ani prostředí, ve kterém zvířata žijí není ideální, sama jsem však neviděla a fotky nemohu vzhledem k tomu, že pochází od nedůvěryhodné osoby považovat na dostatečný důkaz. na tuto slečnu bude v nejbližší době podána stížnost klubu.