Jdi na obsah Jdi na menu
 


***************************************************

    1. března 07 - vyrazila jsem se sama do kina, protože nejmladší Petr je na horách a Dan má odpolední směnu. Sice jsem se ptala manžela (jestli se mnou půjde), jenže když slyšel, že film je o potkanovi, schytala jsem proslov na téma jak má potkanů plné zuby. Pokud máte rádi animované filmy a nevadí Vám potkani, klidně se na film "Spláchnutej" vypravte i Vy.

  24. prosince -  občas se koukám na statistiku TOPlistu odkud lidé ke mě chodí a co vlastně hledají. Dnes jsem se zasmála, na vysvětlování jsem líná, proto jsem zkopírovala obrazovku, v obrázku dala do červeného oválu důvod mého pobavení. Podívejte se sami. Někdo hledal erotiku a našel potkany.

   22. prosince - tak okolo jedné jsem vypochodovala do truhlárny, abych obnovila zásobu hoblim, ale truhláři odjížděli montovat nábytek a budou fungovat až po Novém Roce. Při cestě jsem míjela vietnamský stánek s "výbušninami", nejdříve si tam něco kupoval cca 13 - ti letý kluk a když jsem šla okolo podruhé, tak dvě přibližně desetiletá děcka. Protože mám doma dvanáctiletého vejlupka, který by nejednou podpálil barák, tak jsem si uvědomila že existuje zákaz prodeje do 18 - ti let. Stavila jsem se na MÚ (náměstí), paní v podatelně povídá, že s tím úřad nemá co dělat a ať jdu na městskou policii (o ulici vedle). A dále to bylo jako v pohádce - strážník městské policie mi řekl, že to patří na živnostenský úřad (náměstí, ale jiné) . . . ale tady pohádka končí, protože v pátek 22.12. ve 14,30 na ŽÚ už žádný úředník nebyl. Takže jsem se potom s městkými policajty domluvila, že se aspoň okolo toho stánku projdou a trochu dohlédnou co vlastně děcka kupují. A nakonec měl jeden z "poldů" pravdu, když mi řekl: "Buďte ráda že si to kupují, bylo by o moc horší, kdyby si to doma sami vyráběli". Co si myslíte Vy?

  28 a 29. října proběhly v Praze hned dvě výstavy najednou - v sobotu 1. mezinárodní výstava potkanů za účasti tří zahraničních vystavovatelek - Tanji a Sandry z Holandska a Barbary z Polska. Sobotní fotografie mám zde v albu. Všechny tři skončily na noc u mě v Bílině a i přes jazykovou bariéru jsme se dobře bavily. Petr tlumočil co mu síly stačily, anglicko český slovník nás jistil. V neděli okolo poledního odjížděly z Prahy domů do Holandska.My ostatní jsme na několik hodin opustily 3. speciální výstavu kvůli prohlídce pravěku v Národním muzeu. Odpoledne proběhlo předání cen - Tin Tin Pod Bořněm byl vyhlášen nejlepším mladým potkanem výstavy a Shane Pod Bořněm nejlepším fuzzem. Po úklidu jsme vyrazily domů a Barbara na nádraží: vlak jí jel ve 21 hodin a v šest ráno byla ve Varšavě.

   23.září - vypravily jsme se na výstavu do Berlína, ale skončily jsme v Lübbenau. Jaká výstava byla je tady na této stránce. A jak tu cestu viděl Lemončin objektiv? Nakonec ještě moje videa z Casia Z750.

  28.srpna - zatímco jsem dopoledne v truhlárně nabírala hobliny, nechala mi pošťačka ve schránce oznámení o uložení zásilky. Tak jsem se před noční ještě hnala na poštu - policie ČR mi oznamuje, že pokračuje v šetření ve věci "krádeže kabelky". 4.října mi přišlo oznámení o odložení pro neznámého pachatele.

  21.srpna - tak nejsem moc moudrá z barev mimi z vrhu T po Bouličce a Angelovi. Polovina mimi je o odstín světlejší než beige a mají pink oči. Na fotoserver jsem dala dvě fotky (bez blesku) chlapečků a jsou tam i dvě fotky rodičů při sexu, takže se dají barvy porovnat.

   11.srpna - na Parcon nejedu: odpoledne jsem ze schránky vytáhla obálku s výpisem účtu Home Kredit - koukala jsem jako tenisák - dlužím 10495 = výběry z bankomatu 4000, 4000, 2000. Tak jsem kartu blokla, na policii nechala rozšířit spis a pořád si nadávám za zapsání PINu do mobilu (to jsem si myslela,že je zapsaný nepoznatelně). Byla u toho složenka na 1200 korun, raději to zaplatím najednou. Ještě že nevybrali celých 30 tisíc. Poučení - nenoste sebou kartu, kterou nepoužíváte. 

  23.července - tak jsem se rozhoupala a vyrazím letos na  Parcon - Taurocon 2006 do Neratovic, 1 - 3. září mám dovolenou 

  19.července - přidala jsem zaregistrovaný rodokmen vrhu S a odkaz na fotky plyšáčků na InMailu.

  12.července - do spořky se vrátila moje karta, zadržel ji bankomat v Mostě při neúspěšném pokusi o zadání PIN. Ale zpátky ji nedostanu, protože jsem při blokaci nahlásila krádež.

  10.července - vyrážíme v sedm na Prahu, letecké muzeum má v Po zavřeno, tak jedeme na jih, prohlídka Tábora (i podzemí), zkouknutí rozvodněné Lužnice a přespání v kempu Roudná. 11.července zavřené Chýnovské jeskyně, tak jsme jeli na Moravu. Zastávka na Veveří, odpoledne prohlídka Punkevních jeskyní a Macochy. V půl deváté večer vyrážíme směr Bílina - doma jsme 12. ve čtvrt na tři.

  9.července - možná vyjedeme zítra na dovolenou, pokud se mi podaří ráno vstát brzy, aby se Milan nenaštval. Směr Písek, Tábor, Chýnovské jeskyně, možná i Punkevní jeskyně. Včera mi bylo řečeno že pojedeme na týden, dnes ráno to upřesnil na dva dny. Batoh mám sbalený na déle, nechám se překvapit.

  7.července - mám zase svoji SIM 608865888, díky Vodafone. Jen zase našetřit na slušný mobil, no dokud mi fungují Siemensy M35 a Xelibri 3 tak to nějaký čas vydržím, ale bez svého foťáku jsem nějak nesvá . . . . . . ještě že je doma Olympus C4000.

  6.července - přišel mi mailík od svobodné kámošky, obsah je tady, pobavte se děvčata.

  4.července - vyměnili jsme zámek od baráku 

  3.července jsem se nechala odpoledne v Plusu při nákupu okrást o kabelku. Přišla jsem o doklady vč.bankovních karet i vstupní karty z práce. Ještě jsem v kabele měla foťák Casio Z750 s gigovou kartou, mobil s Oskaráckou kecací (hodinovou) SIMkou, blok se záznamy, Herriotovu knížku Když se zvěrolékař ožení, těsnící gumu do papiňáku a pár dalších drobností o klíčích nemluvě. Karty i SIMku jsem blokla hned a na noční jsem se hnala rovnou od policajtů.

  2.července - přidala jsem návštěvní knihu z Blueboardu, je trochu ukrytá - hledejte, máte-li zájem - nikdo? tak je přidaná v odkazech.

  22.června - nevydržela jsem, koupila 160tku WDčko a zprovoznila jsem PC

  21.června - rafnul se počítač, jednou za čas si k němu sednul manžel a restartoval protože se mu zdálo že se internet načítá pomalu.....a tak už nenaběhl

 19.června - nacpala jsem do PC konečně druhý HDD (40GB) jen na fotky, mám zoufale málo místa a nějak se nedokáži přimět k vymazání i horších potkaních fotek, protože si při prohlížení pokaždé vzpomenu na situace, ve kterých byly tyto fotky pořízeny.

  13.června - S Eranor a Danem jsme navštívili Beris v Mostě (krátké video je na úvodní straně) a podívali jsme se i do Svinčic - Eranor má na svých stránkách fotografie. Péťa přijel ze školy v přírodě, táta ho vyzvedl v Mostě - zase školní kolotoč, naštěstí jen do prázdnin, nevím jestli je víc potřebujeme my, dospěláci nebo dítě školou povinné.

 10.června - Milan se pustil do pokračování rekonstrukce elektriky v chodbě.Dělá na tom sám mezi nočními, já mám pá,so,ne ranní. Večer jsem po návratu z práce aspoň honem trochu poklidila binec, Barbara s kolegou se stavili "jen na čtrvrt hodiny" podívat na myšáky (druhý chlap hlídal mimi v autě) - přijeli ve 21 a odjeli ve 22 hodin směrem na Liberec.

  7.června - dnes šlo první mládě z vrhu R od Sky do rodiny, ta zbývající si noví majitelé vyzvednou v průběhu pěti dnů.

  5.června - Péťa odjel se školou do Podbořánek u Žihle, jsem zvědavá za jak dlouho se mi bude stýskat. No nejspíše mu někdo udělá čistku v dětském pokoji ;-)

  2.června - Tak mě manžel opět potěšil..................Po obědě leží, já koukám na ochránce, když mi zvoní mobil.Volá jeho brácha a že mu Milan nebere telefom - no tak mu ho předám a z hovoru vyrozumím, že k nim chce jet na návštěvu.Pak se ptám, jak jede (na kolo se mi zdá zima a o autě říká že se s ním nedá nikam jet a chce po mě pár tisíc na opravu), ale Milan říká že neví, že jen uvažoval.No dobře, jdu odvolit a nakoupit. V osm večer se ptá Péti, jestli pojede s ním ??? A já mu nabízím že mu tedy najdu jak jede vlak, ale Milan že jede autem, protže ve dvou se už auto vyplatí. Tak koukám jako trubka, ptám se co se děje, proč s ním nesmím . . . co si mám myslet jiného? Prý že ne, že mu to nevadí když pojedu . . . . . .

******************************************

  1.června 06 - tak by se mi to líbilo, ale bez saka.

Obrazek

  29.5.2006 - zaregistrovala jsem se na Estránkách, tenhle web bych chtěla zatím věnovat celkovému přehledu a různým fotkám. Stránka mé Chovatelské stanice potkanů Pod Bořněm je www.potkani.unas.cz a původní pokus o WEB je na Webparku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

22:prosince

(Laura, 13. 6. 2008 14:29)

jo jo, kdyby ještě v Bílině na MP dělal Míra, tak by se to nestalo (on si to totiž doma vyrábí taky)Myslím že by tam naběhl a buď by hlídal, aby to tam ty ty děcka nekupovaly...nebo by to prostě zařídil. Koukám že to tam šlo prudce dolů. co odešel....