Jdi na obsah Jdi na menu
 


PC-návody

Příspěvky

Miluji hoax

29. 9. 2011

Komu: <jennkassi226@centrum.cz>  
 
 
Celý příspěvek | Rubrika: PC-návody | Komentářů: 2

Nokia 5230

5. 2. 2010

Cituji ze stránek Alzy.cz: Společnost Nokia upouští od placené GPS navigace, kterou si teď pro vybrané mobilní telefony můžete stáhnout zdarma, a to navždy, tedy bez časového omezení. Nově navíc GPS navigace nebude potřebovat datové připojení. Navigace Nokia funguje v 74 zemích světa, obsahuje speciální pěší mapy pro 80 měst po celém světě a umožňuje použití dodatečných informací z průvodců Michelin a Lonely Planet (k tomu je však zapotřebí datové připojení).

 

Upravte si Excel 2007 k obrazu svému

30. 11. 2009

Vzhled tabulkového programu Excel si můžete do jisté míry přizpůsobit svým potřebám. Víte, jak se zbavit pásu karet, přidat tlačítka na lištu a jak změnit jejich umístění?

J.Polzer - děkuji  -   opět opsáno z EXTRAWindows.cz

Používám Office 2000,2003 a 2007, občas i OpenOffice, když na mě někdo bafne že potřebuje poradit s nastavením, tak chvíli trvá než se orientuji.

 

AnyFound Photo Recover: jak obnovit smazané fotky?

11. 11. 2009

Smazání jakéhokoli potřebného souboru je vždy velice nepříjemné. Pokud se navíc jedná o fotografii, kterou máte v jediném exempláři je ztráta o to větší. Ovšem ani po smazání souboru není vše ztraceno.

Jan Polzer   Z EXTRAWindows.cz

 
Celý příspěvek | Rubrika: PC-návody | Komentářů: 0

IrfanView na maximum: více než prohlížeč

3. 9. 2009

Velice rychlý prohlížeč běžných fotografií IrfanView nabízí kromě klasického prohlížeče i několik nástrojů pro úpravy fotografií.

17. 3. 2009   Jan Polzer    Článek převzat z EXTRAWindows.cz

 

EASEUS Partition Master: rozdělení disku ve Windows zdarma

16. 4. 2009

Potřebujete rychle rozdělit disk na více oddílů a hledáte ten správný nástroj? Třeba vás zaujme zdarma dostupný EASEUS Partition Master Home Edition.

Jan Polzer  Opsáno z EXTRAWindows.cz

 
Celý příspěvek | Rubrika: PC-návody | Komentářů: 0

Reinstalace počítače

20. 1. 2009

 
Celý příspěvek | Rubrika: PC-návody | Komentářů: 0

Projekt: Reinstalace počítače

19. 1. 2009

Pokud je systém ve vašem počítači v takovém stavu, kdy již nezbývá nic jiného, než provést jeho opětovnou instalaci, je třeba pamatovat i na zálohu veškerých nastavení a souborů.

Jan Polzer  Opsáno z EXTRAWindows.cz